Forum systemu wymiany linków LinkujPRO.pl
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Jeżeli dostajesz komunikat, że Twój serwer jest blokowany przez nasz firewall - daj nam o tym znać.
Wprowadziliśmy nowe rozwiązania związane z firewallem i część serwisów z zainstalowanym nieprawidłowo systemem linkuj.pl zostanie automatycznie zablokowana.
Rozwiązanie problemu nie jest trudne, jednak wymaga kontaktu z nami.
Każdy serwis, który znajduje się na takim serwerze należy potraktować indywidualnie.
Tak więc piszcie.
Na początek podaj swój login.
Mój login werto. Problem już chyba nieaktualny ponieważ dzisiaj sprawdziłem i strona jest aktywna. Sprawdzilem także instalację i strona przeszła test pozytywnie. Pozdrawiam.
Jeśli problem znów się pojawi to daj znać.
Witam, moj login: Ice , wgralem najnowsze skrypty na strony, jedna dziala, a w przypadku drugiej pojawia sie komunikat:
"Problemy z komunikacją dwustronną - serwis ma zablokowany dostęp do plików zdalnych lub jego dostęp do naszego serwera został zablokowany."
Prosze o pomoc.
U nas wszytko jest odblokowane. Sprawdź czy nasz serer nie jest blokowany. Czy są ustawione prawa zapisu.
login: Ice , strona: www.powerful.pl, skrypt sciągnąłem najnowszy, prawa zapisu są, linki z pliku na serwerze wyświetlają się prawidłowo na stronie, jednak ja w panelu linkujpro mam komunikat: "instalacja błędna", a jak biorę sprawdź instalację to wyświetla się komunikat: "Problemy z komunikacją dwustronną - serwis ma zablokowany dostęp do plików zdalnych lub jego dostęp do naszego serwera został zablokowany."
Strona działała prawidłowo z linkujpro od 2005 roku więc nie wiem co się teraz zmieniło, nie było żadnych modyfikacji na tej stronie ani zmian. Proszę o pomoc!
Trafiło i na mnie ![]()
nick: kamilus
Strony: 1